CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 2 maart 2022

02-03-22 05: 49: 00,

TTV Nieuws: Einde van de neutraliteit – WHO-dwang – E-ID via achterdeur – bijwerkingen na booster

Gepubliceerd op 2 maart 2022 door PC.

Is Zwitserland überhaupt nog neutraal? In het programma van vandaag hebben we deze vraag onderzocht. Wij hebben ook gekeken naar de inspanningen van de WHO, die als niet door het volk verkozen NGO campagne voert voor een bindende internationale overeenkomst inzake pandemieën. We werpen ook licht op wat het EPD is en waarom het via de achterdeur in een E-ID zou kunnen ontaarden. Daarnaast bekijken we hoeveel Israëli’s last hebben van bijwerkingen na de booster-prik. Last but not least, onze column “We can be different” gaat over “Het Grote Verzet” en wat dat te maken heeft met Robin Hood.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: