CoronaTransition.CH:ㅤVergoeding van vaccinatieschade: meer kans op succes voor jonge en gezonde mensen

03-03-22 12: 00: 00,

Gepubliceerd op 3 maart 2022 door LK.

Als patiënten in Zwitserland schadevergoeding eisen voor schade door vaccinatie, staan zij er alleen voor. In een interview met Corona-Transition legt de Zwitserse advocaat Markus Zollinger uit welke stappen vaccinatieslachtoffers kunnen ondernemen om schadevergoeding te krijgen.

Corona-Transition: Hoeveel rechtszaken zijn er op dit moment in Zwitserland vanwege vaccinatieschade veroorzaakt door Covid-vaccins?

Markus Zollinger: Persoonlijk ben ik niet op de hoogte van civiel- of strafrechtelijke rechtszaken die al zijn aangespannen. Blijkbaar hebben echter ongeveer 100 mensen geprobeerd om overeenkomstige claims in te dienen bij de federale overheid (meer hierover hieronder), maar zijn mislukt als gevolg van formele vereisten.

Welke kansen heeft de patiënt,

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: