ForbiddenKnowledgeTV.net: Oekraïense president Zelenskyy… Ja, echt

forbiddenknowledgetv.net:-oekraiense-president-zelenskyy…-ja,-echt

03-03-22 05: 05: 00,

Voordat hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap, was Volodymyr Zelenskyy een komiek die de hoofdrol speelde in de hitserie Servant of the People, waarin hij de rol speelde van een leraar geschiedenis op een middelbare school in zijn 30s die de presidentsverkiezingen won nadat op een virale video te zien was hoe hij tekeerging tegen corruptie bij de overheid in Oekraïne.

De politieke partij Servant of the People werd in maart 2018 opgericht door mensen van het televisieproductiebedrijf Kvartal 95, dat de televisieserie had gemaakt, die onlangs in licentie werd gegeven aan het Britse Channel 4.

In maart 2019 vertelde Zelenskyy aan het tijdschrift Der Spiegel dat hij in de politiek ging om het vertrouwen in politici te herstellen en dat hij “professionele, fatsoenlijke mensen aan de macht wilde brengen” en “echt de stemming en de klankkleur van het politieke establishment zou willen veranderen,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net