Gasprijs in Europa breekt alle records

gasprijs-in-europa-breekt-alle-records

03-03-22 05: 38: 00,

De gasprijs in Europa breekt momenteel het ene record na het andere. Hier wordt verslag uitgebracht over de prijsontwikkeling en over de gevolgen van de sancties.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Baerbock heeft onlangs gezegd dat “wij” bereid zijn de prijs te betalen voor harde sancties tegen Rusland. Ik weet niet wie zij precies bedoelde met “wij”, maar ik ken velen in Duitsland die dat anders zien. Hoe erg de gevolgen van de sancties voor Europa zullen zijn, is op dit moment net zo moeilijk in te schatten als het effect ervan op Rusland. Maar feit is dat in feite alle economische sancties die de EU zou kunnen opleggen zonder zichzelf al te zeer in de voet te schieten, al waren opgelegd.

Alles wat nu is besloten en waarschijnlijk nog zal worden besloten, zal zeer schadelijk zijn voor Europa en vooral voor de mensen in Europa, zelfs Europese politici geven dat toe. Een Franse minister sprak al van een “totale economische oorlog”, maar moest dit snel weer intrekken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: