CoronaTransition.CH:ㅤ “Corona-Oplossing”: praktische hulp voor gevaccineerden en niet-gevaccineerden

06-03-22 07: 33: 00,

Gepubliceerd op 6 maart 2022 door WS.

Op 4 maart 2022 had het Netwerk van artseninitiatieven “Corona-Solution” uitgenodigd voor de Online-Conferentie. Het motto: bruggen bouwen waar er verdeeldheid was. Het doel: de waarheid vinden door middel van wetenschappelijke uitwisseling en debat; mensen helpen en pragmatische oplossingen aanreiken. Vooral de werknemers in de gezondheidszorg, die in Duitsland met de vaccinatie te maken zullen krijgen vanaf 15. Maart 2022 zal worden geconfronteerd met verplichte vaccinatie. Vooraf konden belangstellenden vragen stellen die door de deskundigen werden beantwoord.

Bedrijfspsycholoog Dr. Dirk Seeling modereerde de conferentie. In zijn inleiding ging hij in op de laster en discriminatie van mensen die zich niet schikken naar het officiële Corona-verhaal.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: