CoronaTransition.CH:ㅤBerliner Zeitung: Corona-fraude: Openbaar Ministerie wendt zich tot Ministerie van Volksgezondheid

08-03-22 12: 59: 00, Het ontstaan van de “regeneratieve coöperatie”

Hierdoor kunnen factoren aan de balans worden toegevoegd die het algemeen welzijn bevorderen, zingevingsgerelateerde activiteiten omvatten en zuinig zijn met hulpbronnen. (Met podcast) Thomas Hann doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar oplossingen die het algemeen welzijn bevorderen. Het probleem: ondanks hun non-profitstatus (vereniging, stichting, coöperatie) zijn alle rechtsvormen gericht op de economische bevordering van de leden en dus op geldelijk gewin. Dit leidt altijd tot (…)

” Lees meer

Maken gen-“vaccins” mensen dom en saai?

Studies tonen aan dat covid-genpreparaten de celkern zouden kunnen binnendringen en zo het menselijk genoom veranderen, wat fysiologische gevolgen zou hebben. Maar de voorbereidingen kunnen ook invloed hebben op het vermogen om beslissingen te nemen.

” Lees verder op corona-transition.org