CoronaTransition.CH:ㅤDie dritte Front

07-03-22 11: 00: 00,

Na de algehele uitsluiting van Russische atleten, kunstenaars en media uit de westerse publieke sfeer, dreigt in de Bondsrepubliek een golf van fysiek anti-Russisch geweld. Door German Foreign Policy

Gepubliceerd op 8 maart 2022 door CP.

Volgens een rapport heeft de politie reeds vernielingen aan eigendommen in Russische winkels, vijandigheid jegens Russischtaligen en dreigbrieven in sociale netwerken geregistreerd. De ministeries van Binnenlandse Zaken van verschillende deelstaten verwachten nog meer geweld.

Eerder zwol al een boycotcampagne aan, die gericht is tegen de deelname van Russen aan internationale sportevenementen en propageert dat Russische films van filmfestivals en Russische artiesten van concerten worden geweerd; een oproep uit Oekraïne stelt dat er wereldwijd geen boeken van Russische auteurs of Russische uitgevers meer mogen worden verkocht.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: