CoronaTransition.CH:ㅤOp “Infosperber” is er nu maar één mening over de oorlog in Oekraïne

08-03-22 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 9 maart 2022 door RL.

De strijd om interpretatieve soevereiniteit in de Oekraïne-oorlog is in volle gang. De ruimte voor het debat kan op dit moment nauwelijks kleiner zijn. Wie kennis wil nemen van verschillende visies op de oorlog in Oost-Europa, moet zich informeren via alternatieve media op het internet. Maar ook daar heeft het pluralisme van de opinie het steeds moeilijker.

Eén voorbeeld voor velen: de online krant Infosperber. Kritische stemmen die ook wijzen op het Russische perspectief van het Oekraïne-conflict zijn daar niet langer in trek. Onlangs heeft de redactie afscheid genomen van Christian Müller.

“Tot onze grote spijt moeten wij de verantwoordelijke redactie en de Stichting SSUI van het volgende besluit in kennis stellen: Wij beëindigen de langdurige samenwerking met Christian Müller als lid van de verantwoordelijke redactie.”

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: