Poetin ondertekent decreet voor uitvoerverbod op goederen en grondstoffen uit Rusland

poetin-ondertekent-decreet-voor-uitvoerverbod-op-goederen-en-grondstoffen-uit-rusland

09-03-22 01: 14: 00,

De Russische president Poetin heeft een decreet ondertekend dat de uitvoer van goederen en grondstoffen uit Rusland verbiedt.

Hier vat ik twee verslagen van de Russische televisie samen. Eerst vertaal ik het korte verslag van de Russische televisie over het nu komende uitvoerverbod op grondstoffen en goederen, daarna vertaal ik een verslag van het avondnieuws van de Russische televisie over het effect van de sancties in Europa.

Begin van vertaling:

Verbod op de uitvoer van goederen en grondstoffen uit Rusland: decreet van Poetin

De Russische president heeft een decreet ondertekend over beperkingen op de uitvoer en invoer van producten en grondstoffen uit het land. Dit werd gemeld op het officiële webportaal voor juridische informatie.

De lijst van grondstoffen en goederen wordt vastgesteld door de Russische regering. De in- en uitvoermaatregelen zijn niet van toepassing op goederen die door burgers voor eigen gebruik worden vervoerd.

Het verbod op de uitvoer van goederen en grondstoffen uit Rusland is opgeheven tot 31.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: