Munitie schot: Borrell ziet geen ruimte voor meer EU-sancties tegen Rusland

munitie-schot:-borrell-ziet-geen-ruimte-voor-meer-eu-sancties-tegen-rusland

10-03-22 08: 02: 00,

Terwijl hysterische politici om steeds meer sancties roepen, ziet de hoofddiplomaat van de EU geen ruimte meer voor verdere sancties.

De economische schade en prijsexplosies die de EU momenteel ondervindt, zijn volledig het gevolg van door het Westen opgelegde sancties, die (tot nu toe) een schot in de eigen knie blijken te zijn. Rusland heeft dinsdag aangekondigd dat het binnenkort de uitvoer en invoer van goederen en grondstoffen zal beperken, maar heeft nog geen besluiten bekendgemaakt, d.w.z. nog geen tegensancties opgelegd. Het besluit over wat Rusland binnenkort niet meer zal in- of uitvoeren, wordt tegen het einde van de week verwacht. Voor de EU zullen de problemen dan waarschijnlijk beginnen.

Sommige heren in de EU schijnen dit ook te beseffen, zoals blijkt uit een verklaring van EU-hoofddiplomaat Borrell waarover de Russische televisie verslag heeft uitgebracht. Ik heb het korte verslag van de Russische televisie vertaald .

Begin van vertaling:

Borrell: We hebben de grens van de sancties tegen Rusland bereikt

“Wat de financiële sancties betreft,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: