The Unz Review:ㅤCutting Through the Fog Maskking ‘a New Page in the Art of War’, door Pepe Escobar

the-unz-review:ㅤcutting-through-the-fog-maskking-‘a-new-page-in-the-art-of-war’,-door-pepe-escobar

10-03-22 05: 05: 00,

Inmiddels is wat we een Triple Threat kunnen noemen vastgesteld als de katalysator die vooruitloopt op de lancering van Operatie Z.

  1. Oekraïne ontwikkelt kernwapens. Zelensky zinspeelde er zelf op tijdens de veiligheidsconferentie in München.
  2. Amerikaanse biowapenlaboratoria in Oekraïne. Bevestigd, kort en bondig, door niemand minder dan de Sinister Cookie Distributor neocon vrouw in het uber-neocon Kaganaat van Nulands, die ze beschreef als âbiologische onderzoeksfaciliteitenâ. â
  3. Een op handen zijnde aanval op Donbass met massale burgerdoden. Dat had in maart kunnen zijn, volgens documenten die in beslag zijn genomen door het Russische ministerie van Defensie. Of zelfs eind februari, volgens de inlichtingendienst SVR, die de demarcatielijn van minuut tot minuut in de gaten hield. Dit is wat uiteindelijk aanleiding gaf tot Operatie Z als een Russische versie van R2P (âResponsibility to Protectâ).

Dus na jaren van CIA-geïnstigeerde kreten van âcomplottheorie!â en minder dan nul âfact checkersâ activiteit,

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: