The Unz Review: Waargebeurd verhaal: Rusland vindt massavernietigingswapens in Oekraïne, door Ilana Mercer

the-unz-review:-waargebeurd-verhaal:-rusland-vindt-massavernietigingswapens-in-oekraine,-door-ilana-mercer

10-03-22 05: 00: 00,

De massa hunkert naar een opiaat. Hun politieke opperheren weten hoe ze de daarmee gepaard gaande en aangeboren neiging tot groepsdenken moeten uitbuiten. Zodra het nut van het ene geloof (Covid) ophoudt te bestaan, komt er een ander voor in de plaats (Oekraïne), met dank aan de heersende elites, en met de medeplichtigheid van de massa’s. Nu Covid conformiteit is vervangen door de eis dat we allemaal religie vinden in Oekraïne, wordt het ontkrachten van de bunk des te belangrijker.

De vondst van Amerikaanse geïnstalleerde WMD (Weapons of Mass Destruction) laboratoria in Oekraïne, dicht bij de Russische grens, is zeker een herinnering aan de omvang, de diepte en de ernst van de Amerikaanse Staatâs leugens over dit conflict en zijn ontstaansgeschiedenis. Laat ik het zo zeggen: Als Rusland Amerikaanse privileges had, namelijk het recht om soevereine landen binnen te vallen met behoud van zijn deugdzaamheid; dan zouden deze biowapenfaciliteitenâgecopped door Victoria Nuland, één van de Amerikaanse architecten van de februari 2014 coup in Oekraïneâ hebben gediend als casus belli (provocatie) voor oorlog.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: