Voormalig ICE-hoofd: Hordes illegalen in de VS toegelaten voor politieke macht – commonsensetv.nl

voormalig-ice-hoofd:-hordes-illegalen-in-de-vs-toegelaten-voor-politieke-macht-–-commonsensetv.nl

10-03-22 07:16:00,

Ondanks een historisch hoog aantal mensen dat in 2021 over de grens van de Verenigde Staten kwam, had Immigration and Customs Enforcement (ICE) een historisch laag aantal arrestaties en verwijderingen.

“Dat is met opzet”, aldus Thomas Homan, voormalig waarnemend directeur van ICE onder president Donald Trump. Homan werkte onder zes presidenten, maar zegt dat deze anders is.

“President Biden is de eerste president in de geschiedenis van deze natie die in functie kwam en opzettelijk de grens niet beveiligde,” zei hij tijdens een gesprek op 20 januari in Pennsylvania, over de lokale effecten van ongecontroleerde immigratie buiten de grenssteden.

“Onder president Trump is de immigratie met 83 procent gedaald. We zaten op een dieptepunt van 40 jaar voor immigratie,” zei Homan.

Hij noemde Trump de beste president waar hij ooit voor gewerkt heeft en zei dat beschuldigingen dat zijn grensbeleid onmenselijk was absurd zijn omdat het aanmoedigen van immigranten om illegaal de VS binnen te komen leidt tot lelijke mensenrechtenschendingen.

Maar die logica gaat er nog steeds bij veel mensen niet en zo blijven criminelen als Joe Biden aan de macht..

Homan zei dat 31 procent van de vrouwen die de reis naar de Verenigde Staten maken seksueel worden misbruikt, terwijl kinderen sterven en criminele kartels miljarden dollars verdienen.

“Als de illegale immigratie met 83 procent daalt, hoeveel vrouwen worden er dan niet verkracht? Hoeveel kilo fentanyl komt er dan niet de grens over?”, zei hij.

Toch heeft de regering Biden stappen ondernomen die meer mensen aantrekken om illegaal binnen te komen, en heeft tegelijkertijd “ICE onthoofd”, door het “Blijf in Mexico” plan stop te zetten en de handhaving te verzwakken.

“Illegaal in het land zijn is niet langer voldoende reden om gearresteerd en gedeporteerd te worden. Ze moeten veroordeeld zijn voor een zwaar misdrijf,” zei Homan. “Als je lid bent van de MS-13 bende en vandaag in New York City gearresteerd wordt voor de verkrachting van een 8-jarig kind, en als je een borgsom kunt betalen, kan ICE je niets maken. Ook al ben je illegaal in de Verenigde Staten, ook al ben je gearresteerd voor de verkrachting van een kind, ook al heb je een definitief bevel van de immigratiedienst dat je het land moet verlaten, de ICE kan je niets maken.”

Wat is de motivatie voor lakse immigratie handhaving?  » Lees verder

%d bloggers liken dit: