“Ze offeren kinderen op”, zegt financiële elite insider Ronald Bernard

“ze-offeren-kinderen-op”,-zegt-financiele-elite-insider-ronald-bernard

10-03-22 05: 10: 00,

Ronald Bernard Child Sacrifice

Ronald Bernard werkte rechtstreeks samen met de hoogste mensen van de financiële elite, die effectief de wereld regeren. Hij was zeer goed in het verplaatsen van hun massale geldstromen, op zo’n manier dat niemand hun criminele praktijken kon ontdekken. Op een bepaald moment nodigden ze hem uit om deel te nemen aan hun Heilige Mis in de Kerken van Satan. Bernard vond het amusant om de naakte vrouwen te zien, en te genieten van de drugs en alcohol. De volgende stap schokte hem echter: hij werd uitgenodigd deel te nemen aan het offeren van kinderen. Hij ontdekte dat de meeste mensen die op de hoogste financiële niveaus van onze wereld opereren, allen deel uitmaken van een religie genaamd Luciferianisme, waar kinderen worden geofferd.

Luister naar DEZE AMAZING TESTIMONY

Steun de strijd voor vrijheid

Onze vijanden zijn multi triljonairs en miljardairs, wiens onbeperkte financiële middelen hen in staat stellen de hele wereld op te kopen en te misleiden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: