CoronaTransition.CH:ㅤAfterThinkingPages: Van de couveuse leugen naar de kraamkliniek leugen???

11-03-22 01: 52: 00,

Om de Golfoorlog van 1990 te rechtvaardigen, werd destijds beweerd dat Iraakse soldaten Koeweitse baby’s uit de couveuses hadden gerukt en op de grond voor dood hadden achtergelaten. Later bleek dat dit een uitvinding was van een Amerikaans PR-bureau, fee: 12 miljoen dollar. Onze media brengen nu al drie dagen het verhaal dat Rusland een kraamkliniek in Mariupol heeft aangevallen. Rusland weerlegt dit. Het was niet langer een kraamkliniek, maar een plaats waar soldaten van de rechtse sector verbleven.

Gepubliceerd op 11. March 2022 door KD.

Zodat u niets mist van het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Kies tussen dagelijkse en wekelijkse updates.

U ontvangt onmiddellijk een eMail met de vraag om

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: