CoronaTransition.CH:ㅤAnders Tegnell, Zweeds hoofd epidemioloog, treedt toe tot WHO

10-03-22 11: 50: 00,

Gepubliceerd op 11. March 2022 van WS.

Anders Tegnell verlaat zijn post als chef-epidemioloog van Zweden om een functie bij de Wereldgezondheidsorganisatie te aanvaarden. Dit wordt gemeld door de mediaportal The Daily Sceptic met verwijzing naar Reuters.

Tegnell, die het gezicht is geworden van het Zweedse “pandemiebeleid” en wiens bijna dagelijkse persconferenties de Zweden tijdens de “gezondheidscrisis” voor het scherm gekluisterd hielden, zal een baan aanvaarden als hooggeplaatst deskundige in een WHO-groep. Dit om de taak op zich te nemen van het coördineren van de Covid-“vaccinatie” tussen gezondheids- en vaccinorganisaties.

Tegnell is een “polariserende” figuur in de Zweedse gezondheidsautoriteit, vervolgt The Daily Sceptic.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: