CoronaTransition.CH:Republikeinse politici roepen op tot beëindiging van vaccinatieplichten

11-03-22 12: 30: 00,

Republikeinse politici roepen op tot beëindiging van vaccinatiemandaten

Gepubliceerd op 11. March 2022 van RL.

Meer dan 40 Republikeinse leden van het Congres roepen op om een einde te maken aan de federale Covid 19 vaccinatiemandaten. Tien senatoren ondertekenden op 4 maart een brief waarin zij hun partijgenoten opriepen zich bij hen aan te sluiten, zo meldt The Daily Wire .

De politici benadrukten dat zij “fel gekant blijven tegen de mandaten en … blijven werken aan het beëindigen van verplichte vaccinaties voor Amerikanen”. Onder de ondertekenaars van de brief zijn Ted Cruz, Mike Lee en Rand Paul.

In een andere brief van 7 maart waarschuwen 36 Republikeinse leden van het Huis van Afgevaardigden Alejandro Mayorkas,

” Lees verder op corona-transition.org