Kom eindelijk bij je zinnen! – Verplichte vaccinatie in de Bundestag – Anthroblog

11-03-22 11: 41: 00,

Zuletzt aktualisiert am 11. Maart 2022.

Rond 80 wenden professoren zich tot de Bondsdag met het oog op het komende debat over verplichte vaccinatie.

Kommt endlich zur Vernunft!

De professoren wijzen erop dat de geplande verplichte vaccinatie ongrondwettelijk is. Het is in strijd met het grondwettelijk beschermde recht op zelfbeschikking, d.w.z. de kerngedachte van vrijheid waarop de gehele grondwet van de Bondsrepubliek is gebaseerd. Het garandeert dat niemand gedwongen kan worden om zichzelf te beschermen. Verplichte vaccinatie is ook niet geschikt om de doelen te bereiken die worden gepropageerd om het te rechtvaardigen. Het biedt niet de externe bescherming die nodig is om het aantal infecties aanzienlijk te verminderen, en kan evenmin garanderen dat het gezondheidsstelsel niet overbelast zal raken. De beschikbare vaccinaties vergroten zelfs de kans op besmetting in plaats van die te verkleinen. Hun effect op het verloop van ziekten is marginaal en zij zijn niet in staat infectieketens te doorbreken. Verplichte vaccinatie is niet nodig omdat het virus waartegen het zou moeten beschermen

” Lees verder

%d bloggers liken dit: