Oekraïne: VS bevestigt laboratoria biowapens

oekraine:-vs-bevestigt-laboratoria-biowapens

11-03-22 11: 14: 00,

11. Maart 2022 – 253 views

Labor - Bildquelle: Pixabay / fernandozhiminaicela; Pixabay License

lab – Beeldbron: Pixabay / fernandozhiminaicela; Pixabay License

Eerder deze week bevestigde de Amerikaanse staatssecretaris Victoria Nuland – bij velen nog bekend in het kader van de 2014Maidan-coup in Kiev met haar uitspraak “Fuck the EU” – publiekelijk het bestaan van door de VS gefinancierde biowapenlaboratoria in Oekraïne. Zij waarschuwde zelfs dat Rusland de faciliteiten in beslag zou kunnen nemen en een aanval op de wereld zou kunnen lanceren met “valse vlag biologische wapens” om Amerika de schuld te geven.

Dit is een directe bevestiging dat er in door de VS gefinancierde laboratoria onderzoek wordt gedaan naar gevaarlijke biologische wapens. Waarom zou Nuland anders bezorgd zijn dat Rusland de laboratoria in beslag zou nemen?

Nuland werd geïnterviewd door de Amerikaanse senator Marco Rubio, een aanhanger van de Amerikaanse oorlogsmachine. Het lijkt erop dat Rubio en Nuland deze uitwisseling hebben ingestudeerd en voor het publiek hebben geparadeerd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: