Uiterst belangrijke verklaringen van Poetin

uiterst-belangrijke-verklaringen-van-poetin

11-03-22 01: 54: 00,

Zoals sommigen van jullie weten, heeft Poetin uitvoerig gesproken met een groep Russische stewardessen. Deze verklaring is zo belangrijk dat ik een van onze tolken (bedankt E.!) heb gevraagd de video te ondertitelen. Ik plaats ook het transcript hieronder. In dit gesprek legt Poetin vrij uitgebreid uit WAT Rusland doet en WAAROM het dat doet.

Andrei

Poetin legt de militaire situatie uit en waarom Oekraïne zijn toekomst zou kunnen verliezen.

Vertaald en ondertiteld door Eugenia

Vraag: Mijn vraag gaat over de huidige situatie in Oekraïne. Wij steunen allen uw acties en de speciale operatie die daar aan de gang is. De belangrijkste vraag die wij ons allen op de een of andere manier hebben gesteld, is natuurlijk waarom deze speciale operatie is begonnen. Had het niet vermeden kunnen worden? Rationeel gezien begrijpen en steunen we uw acties, maar als vrouwen kunnen we het niet helpen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: