Video Transcript: Het Witte Huis’s spel-ontkenningen van Bio-Laboratoria in Oekraïne

video-transcript:-het-witte-huis’s-spel-ontkenningen-van-bio-laboratoria-in-oekraine

11-03-22 08: 38: 00,

Het volgende is een volledige transcriptie (alleen voor abonnees) van de laatste aflevering van mijn System Update video programma op Rumble: getiteld The White House’s Game-Playing Denials of Bio-Labs in Ukraine, voor het eerst uitgezonden op donderdagavond, maart, 10, 2022. U kunt het programma bekijken op de Rumble pagina op de link hierboven, of bekijk de volledige aflevering op de speler hieronder:

Gisteravond in Tucker Carlson’s Fox News programma, besprak ik Victoria Nuland’s verbluffende bekentenis voor de Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen over de mogelijkheid van een Amerikaans bio-wapen programma, waarover ik hier op woensdag verslag deed. U kunt het fragment bekijken op de speler hieronder:

In de wekelijkse Callin podcast die ik samen met Canadese journalist Q Anthony verzorg, praten we vanavond live om 4: 30 pm EST over de huidige gebeurtenissen in Oekraïne, de bio-lab controverse,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: