CoronaTransition.CH:ㅤVolgens het Russische persbureau “Tass”, kon de VN geen informatie bevestigen over Oekraïense biolabs

11-03-22 11: 10: 00,

Volgens het Russische persbureau “Tass” kon de VN geen informatie bevestigen over Oekraïense biolabs

Gepubliceerd op 12. March 2022 van WS.

Op 10. In maart 2022 berichtten wij over een hoorzitting van de Senaat door Victoria Nuland, vice-minister van Defensie van het Witte Huis. Daarin bevestigde zij dat Oekraïne beschikt over “biologische laboratoria met gevoelige informatie” die niet in Russische handen mag vallen.

Terwijl de mainstream media het nieuws bagatelliseerden, maakten onafhankelijke nieuwsportalen van de gelegenheid gebruik om de horizon van hun lezers te verbreden. Zo heeft de mediaportal Tierrapura op 9 maart nadere details en achtergrondinformatie verstrekt.

Er is onder meer een Twitter-bericht met de uitspraken van Nuland in de Senaat gepubliceerd,

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: