Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne: wat kan er misgaan?

amerikaanse-biologische-laboratoria-in-oekraine:-wat-kan-er-misgaan?

15-03-22 04: 03: 00,

Het argument van de Russen om een “speciale operatie” in Oekraïne te beginnen heeft zojuist een enorme stimulans gekregen, schrijft Robert Bridge.

Nu Rusland het bestaan van biologische onderzoekslaboratoria op Oekraïense bodem heeft bevestigd, luidt een van de belangrijkste bijdragers aan de Oekraïense staatsgreep van 2014, Victoria Nuland, de noodklok. Een andere “samenzweringstheorie” is ontmaskerd als realiteit. Geeft de schokkende onthulling Rusland de ultieme casus belli?

De mist van de oorlog in Oekraïne trekt snel op, en wat aan het licht komt is zeer verontrustend.

Dit werd deze week duidelijk toen Republikein Marc Rubio tijdens een hoorzitting van een senaatscommissie aan Victoria Nuland, vice-minister van Buitenlandse Zaken van de VS, vroeg: “Bezit Oekraïne chemische of biologische wapens?” Het antwoord was even onverwacht als verontrustend. Eerst het onverwachte deel: Nuland, de door de wol geverfde neoconservatief, bevestigde in feite het bestaan van deze eerder ontkende laboratoria.

Nuland koos haar woorden alsof de banen van miljoenen fact-checkers op het spel stonden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: