Big Pharma – Anthony Fauci: MEER vaccins nodig; “We zijn er nog niet klaar mee”

big-pharma-–-anthony-fauci:-meer-vaccins-nodig;-“we-zijn-er-nog-niet-klaar-mee”

15-03-22 03: 32: 00,

Pfizer CEO zegt dat vierde vaccin “Onmiddellijk” nodig is

Gezondheidszorgdictator Anthony Fauci zei maandag dat Amerikanen meer COVID-vaccins nodig zullen hebben, slechts één dag nadat de CEO van Pfizer aankondigde dat een vierde vaccinatie onmiddellijk nodig is.

In een interview met CNBC werd Fauci gevraagd hoeveel vaccinaties er nog nodig zullen zijn, en hij antwoordde: “Het antwoord is dat we dat niet weten. Ik bedoel, dat is het… het is waarschijnlijk dat we nog niet klaar zijn met dit als het gaat om vaccins.”

De opmerkingen echo’s die van Albert Bourla, die zei op zondag toen gevraagd over vaccins, “Het is noodzakelijk – een vierde booster – op dit moment.”

De Pfizer chef zei, “De bescherming die je krijgt met de derde [Impfstoff] is… niet zo goed tegen infectie, maar het duurt niet erg lang, maar we zijn die gegevens nu aan het indienen bij de FDA en dan zullen we zien,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: