De gecontroleerde vernietiging van de wereldeconomie

de-gecontroleerde-vernietiging-van-de-wereldeconomie

15-03-22 12: 00: 00,

Als ze zeggen “je zult niets bezitten” is dat omdat ze weten dat er niets zal zijn om te bezitten.

We hebben het stadium van economische vernietiging bereikt in de plannen van het management voor de stille oorlog. De sluitingen die in twee jaar tijd miljoenen kleine bedrijven voor een habbekrats de nek om hebben gedraaid, waren niet genoeg. Valuta inflatie door het drukken van triljoenen gebeurt niet snel genoeg. Het is tijd voor de fase van de verschroeide aarde, voor de scène waarin je je eigen huis in brand steekt, in het tweede bedrijf van het toneelstuk dat door de globalisten is voorbereid.

De olieprijs explodeert en stort zich over de wereld als James Dean in de film Giant. Voetbalmoeders die de hele dag herhalingen van Real Housewives kijken hebben geen idee wat er gaat komen, maar als ze dat wel weten, zullen ze zonder nadenken hun gedrag veranderen en de nieuwste elektrische auto kopen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: