Pfizer documenten onthullen: Covid-19 vaccin hoopt zich op in eierstokken – aantal gevallen van eierstokkanker nog nooit zo hoog geweest

pfizer-documenten-onthullen:-covid-19-vaccin-hoopt-zich-op-in-eierstokken-–-aantal-gevallen-van-eierstokkanker-nog-nooit-zo-hoog-geweest

15-03-22 01: 25: 00,

Uit vertrouwelijke Pfizer-documenten blijkt dat Covid-19-vaccin zich ophoopt in eierstokken; uit Britse gegevens blijkt dat het aantal gevallen van eierstokkanker nooit zo hoog is geweest.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) is door een gerechtelijk bevel gedwongen alle vertrouwelijke documenten vrij te geven die haar door Pfizer zijn toegezonden in verband met de spoedgoedkeuring van het vaccin Covid-19.

De laatste reeks documenten werd vrijgegeven op 01. Maart 2022, en een van de documenten bevestigt dat het Pfizer Covid 19 vaccin zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken.

Wat zijn de implicaties hiervan?

Uit officiële gegevens van het VK blijkt dat het aantal gevallen van eierstokkanker in het jaar 2021 hoger was dan ooit tevoren, en het Geneesmiddelenbureau van het VK ontving alleen al in het jaar 2021 meer dan 40 000 meldingen van voortplantings- en menstruatiestoornissen waarvan vermoed werd dat het bijwerkingen van de injecties met Covid 19 waren.

.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: