Pfizer klinische proef: vaccin doodt meer mensen dan placebo

pfizer-klinische-proef:-vaccin-doodt-meer-mensen-dan-placebo

15-03-22 11: 35: 00,

We weten dat in de klinische proef met het Corona-vaccin van Pfizer meer mensen stierven die het vaccin kregen dan degenen die een placebo kregen. Dat zei technologie-ondernemer Steve Kirsch onlangs tegen de Senaat van de staat Pennsylvania. Het was een paneldiscussie georganiseerd door Senator Doug Mastriano.

“Met andere woorden: Het vaccin doodde meer mensen dan het placebo,” zei Kirsch. “Dit is niet hoe een vaccin zou moeten werken. Vaccins worden verondersteld levens te redden, maar tijdens de klinische proeven stierven meer mensen die waren ingeënt dan degenen die niet waren ingeënt. Ze stierven aan het vaccin.”

Het onderzoek wees ook uit dat je 22.000 mensen moet vaccineren om een Corona-dood te voorkomen. Ze zouden 10.000 levens kunnen redden in een jaar, berekende Kirsch. “Drie miljoen mensen sterven elk jaar. Gefeliciteerd,” grijnsde hij.

“We hebben dit land op zijn kop gezet,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: