Sancties: Gaat alles volgens plan?

sancties:-gaat-alles-volgens-plan?

15-03-22 02: 13: 00,

Bij alle emotionaliteit die momenteel de media en de bevolking beheerst, moet men het hoofd koel houden bij het analyseren van de geopolitiek, want er zijn berichten die doen stilstaan.

Geopolitiek is een uitgesproken droog gebied, waarin men niet aan lijden en dood moet denken, als men het wil begrijpen. Je moet dat allemaal blokkeren en gebeurtenissen (waaronder, helaas, oorlogen) zo onemotioneel zien als schaakstukken op een schaakbord. Een geostrateeg denkt niet na over de doden die een conflict dat hij ontketent kost, maar denkt alleen na over de vraag of de oorlog bijdraagt tot het bereiken van doelen. Menselijk lijden heeft geen plaats in deze gedachte.

Ik heb reeds aangetoond dat het Oekraïne-conflict niet als een verrassing kwam. Het feit dat het moest komen was opzettelijk om geopolitieke redenen van de kant van de VS, de enige vraag was wanneer het moest beginnen. Als dit u ongelooflijk in de oren klinkt, lees het dan hier.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: