Video: Tucker Carlson reageert op oproepen tot zijn arrestatie voor berichtgeving over biolabs

video:-tucker-carlson-reageert-op-oproepen-tot-zijn-arrestatie-voor-berichtgeving-over-biolabs

15-03-22 04: 14: 00,

Tucker Carlson reageerde maandag op oproepen tot zijn arrestatie na berichtgeving over recente ontwikkelingen in door de VS geleide biolaboratoria in Oekraïne.(Carlson richtte zich specifiek tot de presentatoren van “The View” die hem een “Russische propagandist” en een “buitenlandse agent van een dictator” noemden en hem beschuldigden van “het helpen van Poetin om weg te komen met criminele handelingen tegen burgers.” Whoopi Goldberg verklaarde: “In de oude dagen arresteerde je mensen voor dit te doen.” “Echt waar?” Carlson zei: “Vroeger arresteerden ze mensen als ze dat soort dingen zeiden. Wanneer hebben ze mensen gearresteerd omdat ze zulke dingen zeiden, en wie waren dat precies?”

“Dus we zijn in oorlog met Rusland! We moeten jullie naar de goelag sturen omdat we vrijheid willen!” Carlson vervolgde.

“Omdat een democratie geen geduld heeft voor afwijkende meningen van haar eigen burgers,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: