De globalisten willen het gezondheidssysteem wereldwijd overnemen

de-globalisten-willen-het-gezondheidssysteem-wereldwijd-overnemen

16-03-22 08: 45: 00,

Mercola.com

  • De globalistische cabal is van plan om de gezondheidssystemen wereldwijd te monopoliseren door de creatie van een internationaal pandemieverdrag dat de Wereldgezondheidsorganisatie de enige beslisser zal maken over pandemische kwesties.
  • De WHO is mogelijk ook van plan om de macht over de gezondheidssystemen in bredere zin over te nemen. Tedros Adhanom Ghebreyesus heeft verklaard dat het zijn “belangrijkste prioriteit” als directeur-generaal van de WHO is om de wereld in de richting van een universele dekking van de gezondheidszorg te duwen.
  • In naam van de bescherming van iedereen tegen infecties heeft de globalistische kliek ongekende aanvallen op de democratie, de burgerlijke vrijheden en de persoonlijke vrijheden gerechtvaardigd, met inbegrip van het recht om de eigen medische behandeling te kiezen. Nu bereidt de WHO zich voor om haar leiderschap op het gebied van pandemieën permanent te maken en uit te breiden tot de gezondheidsstelsels van alle landen. Het idee is om universele gezondheidszorg in te voeren, die de WHO zou kunnen implementeren als onderdeel van de Grote Reset
  • Als dit verdrag erdoor komt, zou de WHO de macht hebben om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: