Moderna plant nog drie mRNA-vaccins, maar niet allemaal tegen infecties

moderna-plant-nog-drie-mrna-vaccins,-maar-niet-allemaal-tegen-infecties

16-03-22 06: 42: 00,

Mercola.com

  • Moderna kondigde aan dat het drie vaccins ontwikkelt met gebruikmaking van mRNA-technologie voor kanker, gordelroos en herpes. Het huidige mRNA-vaccin is echter niet succesvol gebleken, noch zijn de langetermijneffecten van gentherapie bekend.
  • Moderna en BioNTech, de twee bedrijven die mRNA-vaccins hebben ontwikkeld die in de VS een spoedgoedkeuring hebben gekregen, hadden vóór de COVID-prik nog geen goedgekeurd product geproduceerd.
  • Sommige autoriteiten geloven dat het vaccin succesvol is. Het voorkomt echter niet dat ontvangers de ziekte oplopen of in het ziekenhuis worden opgenomen, en er is een aanzienlijk risico van nadelige bijwerkingen, waaronder blijvende invaliditeit en overlijden.
  • Dr. Robert Malone, die ontdekte hoe mRNA kan worden bereid zodat menselijke cellen de genetische code kunnen opnemen en gebruiken, waarschuwde de FDA dat de injectie gevaarlijk kan zijn, en hij waarschuwt ouders om voorzichtig te zijn met het injecteren van kinderen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: