RubikonNews:ㅤWie du mir

rubikonnews:ㅤwie-du-mir

16-03-22 04: 00: 00,

Met de invasie van Oekraïne door het Russische leger werd een nieuwe escalatiefase in de oorlog in Oekraïne, het Russisch-Oekraïense conflict, ontbrand in een reeds wereldwijd gebrutaliseerd gekkenhuis om het geopolitieke record recht te zetten. Of niet om ze nog verder te verschuiven. Tenminste in deze regio. De NAVO kent immers al zo’n dertig jaar slechts één richting, geen grenzen en een zeer speciale favoriete vijand in Rusland.

Het politieke-mediacomplex kan nu echter ook de aandacht afleiden van het ineenstortende Corona-verhaal, het falen en de schade van de Corona-vaccinatie. Het pandemieregime dat in de hoofden en wetten van de mensen is gehamerd en op elk moment kan worden opgeroepen om de wereldburgers beter onder controle te houden, blijft bestaan. En op 24. Februari 2022, het begin van de Russische militaire inval en aanval, heeft de WHO een gedetailleerd rapport gepubliceerd, getiteld “COVID-19: Research and Innovation. De wereldwijde reactie op pandemieën bevorderen – nu en in de toekomst”. Op de zesde pagina staat:

“De Wereldgezondheidsvergadering is in december 2021 overeengekomen onderhandelingen te beginnen over een overeenkomst inzake de reactie op een pandemie.”

En wanneer hebben de eerste onderhandelingen plaatsgevonden (1, 2)?

Ook op 24. Februari. Dat was toen het Intergouvernementeel Onderhandelingsorgaan (INB) van de WHO bijeenkwam “om een internationaal pandemieverdrag te ontwikkelen”. De WHO, die privaat gefinancierd wordt door speciale stichtingen en sponsors of zelfs oligarchen – slechts ongeveer een kwart van de WHO wordt gefinancierd door bijdragen van haar lidstaten – krijgt in de toekomst nog meer macht over juist deze 194 WHO-lidstaten,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: