Stormloop op Russische producten in China

stormloop-op-russische-producten-in-china

16-03-22 11: 00: 00,

Ter ondersteuning van Rusland haastten vele Chinezen zich om Russische producten te kopen, waarvan sommige vervolgens korte tijd uitverkocht waren.

Terwijl het Westen sancties tegen Rusland instelt en Russische producten boycot, lijkt in China niet alleen de regering, maar ook ten minste een deel van de bevolking de positie van Rusland te steunen. Zo is er een run geweest op Russische snoepjes in de online winkel van het “Russisch staatspaviljoen”, zoals gemeld door de Hindustan Times.

Het “Russisch staatspaviljoen” zegt te worden gesteund door de Russische ambassade in China, aldus de Hindustan Times. Talrijke producten, gaande van snoepjes tot chocoladewafels, zijn daar nu uitverkocht, aldus het bericht. De online winkel bedankte de

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: