De NYT geeft nu toe dat de Biden laptop – ten onrechte “Russische desinformatie” genoemd – authentiek is

de-nyt-geeft-nu-toe-dat-de-biden-laptop-–-ten-onrechte-“russische-desinformatie”-genoemd-–-authentiek-is

17-03-22 02: 19: 00, President Joe Biden omhelst zijn zoon Hunter Biden (L) op het podium na het uitspreken van opmerkingen in Wilmington, Delaware, op 7 november, 2020. (Foto: ANDREW HARNIK/POOL/AFP via Getty Images)

Een van de meest succesvolle desinformatiecampagnes in de moderne Amerikaanse verkiezingsgeschiedenis vond plaats in de weken voorafgaand aan de 2020 presidentsverkiezingen. Op oktober 14, 2020 – minder dan drie weken voordat de Amerikanen zouden gaan stemmen – begon de oudste krant van het land, The New York Post, met het publiceren van een reeks berichten over de zakelijke transacties van de Democratische koploper Joe Biden en zijn zoon, Hunter, in landen waar Biden als vice-president aanzienlijke invloed uitoefende (waaronder Oekraïne en China) en dat opnieuw zou doen als hij tot president werd verkozen.

Het verzet tegen deze berichtgeving was onmiddellijk en hevig, en leidde tot onderdrukking van het verhaal door de Amerikaanse media en censuur van het verhaal door toonaangevende Silicon Valley-monopolies.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: