RubikonNews:Geopolitiek gif kabinet

rubikonnews:geopolitiek-gif-kabinet

17-03-22 03: 00: 00,

Zelfbenoemde “fact-checkers” in de Amerikaanse bedrijfspers hebben twee weken besteed aan het bespotten van de bewering dat Oekraïne biowapenlaboratoria heeft, alleen of met steun van de VS, als desinformatie en valse samenzweringstheorie. Zij hebben nooit enig bewijs geleverd voor hun oordeel – hoe zouden zij dat weten? en hoe zouden zij het tegendeel kunnen bewijzen? – maar niettemin beriepen zij zich op hun typisch autoritaire, allesoverheersende toon van zelfverzekerdheid en zelfverklaard recht om de waarheid te verkondigen, en verklaarden zij dergelijke beweringen definitief onwaar.

De beweringen dat Oekraïne momenteel gevaarlijke biowapenlaboratoria in stand houdt, kwamen zowel van Rusland als van China. Het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken beweerde deze maand:

“De VS heeft 336 laboratoria onder haar controle in 30 landen, waaronder 26 alleen al in Oekraïne.”

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken beweerde:

“Rusland heeft documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat Oekraïense biologische laboratoria werken aan de ontwikkeling van onderdelen voor biologische wapens nabij de Russische grenzen.”

Dergelijke beweringen verdienen dezelfde scepsis als de ontkenningen van de VS, dat wil zeggen dat niets ervan als waar of onwaar mag worden beschouwd bij gebrek aan bewijs.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: