“Politici misbruiken en vermoorden kinderen”, zeggen FBI chef en getuigen

“politici-misbruiken-en-vermoorden-kinderen”,-zeggen-fbi-chef-en-getuigen

19-03-22 02: 10: 00,

Het volgende uitgebreide bewijsverslag is opgesteld in samenwerking met advocaten, artsen en wetenschappers over de hele wereld. De auteur van dit rapport heeft persoonlijk contact met de meeste ooggetuigen en slachtoffers, en is in staat hen op te roepen om te getuigen wanneer dat nodig is.

De auteur werkt samen met de U.S. Constitutional Law Group, die meer corrupte rechters, politici en wetshandhavers achter de tralies hebben gezet dan wie dan ook ter wereld. Als u zelf advocaat, rechter, arts, wetenschapper of politicus bent en wilt helpen dit kwaad aan te pakken, dan nodigen wij u uit u aan te sluiten bij ons internationale netwerk. Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Getuigen bevestigen
Misbruik door de overheid

child abuse government

Zou het waar kunnen zijn dat onze toppolitici, beroemdheden, koninklijke families, politie, leger, rechterlijke macht etc. betrokken zijn bij misbruik, marteling en moord op kinderen?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: