Update van de militaire situatie in Oekraïne – Video’s

update-van-de-militaire-situatie-in-oekraine-–-video’s

25-03-22 12:00:00, Als u naar de Westerse media luistert over de oorlog in Oekraïne, dan is Rusland aan het worstelen en hangt aan een draadje. Maar de kaart en de volgende video’s vertellen een ander verhaal:

Rusland blijft op acht fronten oprukken in Oekraïne. Als u naar de paarse cirkel helemaal rechts op de kaart kijkt (dit is de westelijke grens van Donetsk), dan omsingelen de Russische strijdkrachten en hun Oekraïense bondgenoten (de Volksrepubliek Luhansk en de Volksrepubliek Donetsk) het grootste overblijfsel van het Oekraïense leger.

Hier is de kaart van twee weken geleden:

Door zijn “speciale militaire operatie” (d.w.z. invasie) op een breed front uit te voeren, vermijdt Rusland steden met de grond gelijk te maken. Het plan schijnt te zijn om grote steden te omsingelen, ze af te snijden en dan, als een boa constrictor, hun prooi langzaam tot onderwerping te verstikken.

De Russische troepen, die van Donetsk en Luhansk naar het westen trekken, zijn bezig mijnenvelden op te ruimen en versterkte stellingen te vernietigen. Het Westen heeft tevergeefs geprobeerd te beweren dat Poetin verwachtte dat hij dit alles binnen een week of zo in handen zou hebben. Ik heb een dergelijke bewering van Poetin in het openbaar niet gezien. De richtlijn van Poetin aan het Russische leger is duidelijk en eenvoudig-demilitariseer Oekraïne en vernietig de nazi-elementen.

Oekraïne heeft, met de hulp van de westerse media, een zeer effectieve propagandacampagne opgezet. Helaas voor Oekraïne zwepen ze in het Westen alleen maar morele steun voor Oekraïne op. De NAVO en de Verenigde Staten hebben duidelijk gemaakt dat zij niet bereid zijn om westerse strijdkrachten in de strijd te gooien.

Hier is een tegen-propaganda video die vandaag door Rusland is opgezet. Het begint met een stukje dat door de Oekraïners is gemaakt en waarin zij al hun militaire uitrusting aanprijzen. De Russen laten dan zien wat zij op de grond gedaan hebben met dat materieel en de soldaten die het bemannen (Waarschuwing – dit is grafisch en hard):

De berichten in de westerse media zijn verkeerd over het vermeende falen van Rusland om Mariupol in te nemen – Rusland maakt gestage vorderingen bij het innemen van de controle over Mariupol. Hier zijn een paar video’s.

Inwoner van Mariupol onder Russische controle

Het neonazistische AZOV-regiment omvat het militaire verzet in Mariupol.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: