Wakker Mens:ㅤHet Oekraïense leger is verslagen

wakker-mens:ㅤhet-oekraiense-leger-is-verslagen

Dit is een provocerende titel, zeker in deze tijden waar we alleen maar over de heldhaftige strijd van het Oekraïense volk horen. De westerse propaganda is ongekend en lijkt er alleen toe te dienen om het conflict zo lang mogelijk te rekken. En dat alles op de rug van de Oekraïense bevolking. De enigen die af en toe een realistisch beeld van de situatie schetsen zijn de militaire experten. Een beeld dat niet door politiek wensdenken is gekleurd. Om eens een ander beeld te laten zien heb ik een interview uit The Unz Review vertaald met een voormalige CIA medewerker, Larry C. Johnson.

[begin van de vertaling]
Het Oekraïense leger is verslagen.
Wat nu nog overblijft is de grote schoonmaak
Vraag 1: Kunt u uitleggen waarom u denkt dat Rusland de oorlog in Oekraïne aan het winnen is?

Larry C. Johnson – Binnen de eerste 24 uur van de Russische militaire operatie in de Oekraïne, werd het hele vermogen van de Oekraïense grondradarinstallaties weggevaagd. Zonder deze radars verloor de Oekraïense luchtmacht de mogelijkheid om lucht-lucht onderscheppingen uit te voeren. In de afgelopen drie weken heeft Rusland een de facto No Fly Zone boven Oekraïne ingesteld.  » Lees verder op WakkerMens.NL