Dissident One:ㅤ20 vragen die ze niet willen beantwoorden – DissidentNL

dissident-one:ㅤ20-vragen-die-ze-niet-willen-beantwoorden-–-dissidentnl

29-03-22 08: 00: 00,

Ik kan geen enkele van deze vragen beantwoord krijgen. Ik beloof geen verkeerde informatie meer te verspreiden als u deze vragen kunt beantwoorden met waarheidsgetrouwe en accurate antwoorden, schrijft Steve Kirsch.

Een open brief aan het Witte Huis, Surgeon General Murthy, Twitter censors, Medium censors, LinkedIn censors, YouTube censors, de medische gemeenschap, de mainstream media, alle leden van het Amerikaanse Congres, wereldleiders, alle volksgezondheidsfunctionarissen waar ook ter wereld, alle “fact checker” organisaties, en leden van de Californische wetgevende macht in het bijzonder parlementslid Evan Low en Senator Dr. Richard Pan.

Beste mensen,

Ik weet dat jullie de misinformatie over COVID willen stoppen. Daar ben ik het mee eens. Het is een probleem.

Naar mijn mening, zijn jullie degenen die het verspreiden, niet ik.

Helaas ziet niet iedereen het op dezelfde manier. Volgens CCDH,

» Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: