Het aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccins

het-aantal-hartaanvallen-rijst-de-pan-uit,-en-de-media-geven-de-schuld-aan-alles-behalve-aan-de-covid-vaccins

29-03-22 09:05:00,

Het establishment heeft grote problemen om de enorme toename van hart- en vaatziekten te verklaren sinds de COVID-19 “vaccins” op de wereld zijn losgelaten. Door de corporaties gecontroleerde media, waaronder enkele “conservatieve”, geven de schuld aan alles, van wisselende weerspatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks.

Plotseling zorgen alle normale dingen die de mensen al eeuwig doen er op magische wijze voor dat verder gezonde mensen een hartaanval of beroerte krijgen, terwijl dat vóór Operatie Warp Speed nog nooit gebeurd is, schrijft Ethan Huff.

De deskundigen / vaccinzeloten die de Wetenschap© aanbidden en respecteren, en haar interpreteren zoals Nostradamus theeblaadjes leest, willen de plebs verzekeren dat de ongekende toename van hartaanvallen, zelfs bij jonge mensen die daar historisch gezien geen last van hebben, niets te maken heeft met de “vaccins” die geproduceerd worden door dezelfde farmaceutische entiteiten die toevallig hun onderzoekswerk financieren,” meldt de Daily Bell.

“Kennelijk heeft geen enkel belangenconflict invloed op het oordeel van de Wetenschap© opperheren, want zij bestaan in een morele klasse boven de bekrompen feilbare mensen waarop zij toezien.”

American Heart Association geeft toe dat COVID vaccins hartontsteking veroorzaken

Op haar website onthult de American Heart Association (AHA) het volgende, dat de liegende propaganda pers weigert zelfs maar te erkennen laat staan erover te berichten:

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking op het endotheel en de T-celinfiltratie van de hartspier drastisch doen toenemen, en dat zij de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie kunnen verklaren.”

Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar het establishment is het er niet mee eens. Het doet zelfs zijn uiterste best om van de waarheid af te wijken door lichaamsbeweging en het overslaan van het ontbijt de schuld te geven van de enorme toename van het aantal hartgevallen die wij nu zien.

“Het principe waar het hier om gaat is verwant aan een juridisch concept dat “plausibele ontkenning” heet,” schrijft Ben Bartee van de Bell.

“Meestal verwijst plausibele ontkenning naar leden van hooggeplaatste overheden of soortgelijke grote, complexe entiteiten die door allerlei machinaties een fata morgana van onwetendheid creëren om zichzelf te beschermen tegen aansprakelijkheid voor crimineel of onethisch gedrag dat zij in feite gesanctioneerd hebben.”

De door de multinationals gecontroleerde media doen precies hetzelfde door een reeks belachelijke en hoogst onwaarschijnlijke scenario’s te presenteren om te proberen alle verwondingen en sterfgevallen door de COVID-prikken te verklaren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: