Hoe lang duurt het nog voordat de wereld “Neurenberg”-stijl moordprocessen lanceert voor de kwaadaardige wetenschappers van Moderna, Pfizer, en J&J die de dodelijke Covid prikken gemaakt hebben?

hoe-lang-duurt-het-nog-voordat-de-wereld-“neurenberg”-stijl-moordprocessen-lanceert-voor-de-kwaadaardige-wetenschappers-van-moderna,-pfizer,-en-j&j-die-de-dodelijke-covid-prikken-gemaakt-hebben?

30-03-22 01:42:00,

Het CDC is een “zuiver politieke organisatie geworden,” zegt Dr. Robert Malone, een van de bedenkers van mRNA-injecties, omdat zij degenen zijn die medische misinformatie verspreiden en kritische gegevens verborgen houden voor artsen, wetenschappers, gezondheidsautoriteiten en het Amerikaanse publiek. Deze misinformatie is fraude en is misdadig. Ook volgens Dr. Robert Malone, met betrekking tot de CDC-overheidsmedewerkers die cruciale gegevens verbergen die onthullen wat hij en andere prominente artsen nu al twee jaar aan het licht brengen:

“Er zullen juridische gevolgen zijn, en ik geloof dat ze een keuze hebben. Deze regeringsmedewerkers hebben meegewerkt aan het verbergen van deze gegevens. Zij kunnen aangeklaagd worden of zij kunnen getuigen zijn.”

Vandaag hebben wij een punt bereikt waarop vele mensen met een leidende functie op verschillende gebieden zich schuldig lijken te maken aan medisch fascisme en het promoten van dodelijke, bloedstollende gentherapie-injecties die verantwoordelijk zijn voor ontelbare ernstige verwondingen en duizenden (zo niet miljoenen) sterfgevallen van Amerikaanse burgers, schrijft S.D. Wells.

Er komen wellicht moordprocessen in Neurenberg-stijl voor de wetenschappers, regeringsmedewerkers, journa-terroristen in de media die willens en wetens dodelijke Covid-prik-propaganda hebben gepromoot

Na de Tweede Wereldoorlog hielden de Geallieerden de processen van Neurenberg voor de leiding van nazi-Duitsland, waarin overlevenden uit verschillende gebieden zaten, o.a. uit de politiek, het leger, de rechterlijke macht, de wetenschap, de medische wereld en de economie. Hitlers leger van ja-knikkers maakte zich schuldig aan massamoord en deelname aan genocidale oorlogsvoering, en werd ook als zodanig berecht. Het feit dat zij “bevelen opvolgden” van hogerhand, maakte hen niet onschuldig aan deze afschuwelijke misdaden.

Hetzelfde kan vandaag gezegd worden van bepaalde regeringsfunctionarissen bij regelgevende instanties, in alle takken van de regering, journalisten, wetenschappers, artsen en zelfs de miljardairs die de “vaccin”-propaganda financieren en doordrukken, die verantwoordelijk is voor miljoenen doden over de hele wereld, niet alleen in de Verenigde Staten.

Tijdens de poging van het Nazi-regime om de wereld over te nemen, wisten maar heel weinig mensen wat er ECHT aan de hand was in de concentratiekampen. Hitler gebruikte medische experimenten en dodelijk gas om miljoenen onschuldige mensen uit te roeien die hij beschouwde als een last voor de maatschappij en de economie. Het was eugenetica. Het was massamoord. Het was genocide. En het gebeurde allemaal onder een baldakijn van hebzucht,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: