Executie van Russische krijgsgevangen door Oekraïense strijders op 30 maart (VIDEO 21+)

executie-van-russische-krijgsgevangen-door-oekraiense-strijders-op-30-maart-(video-21+)

05-04-22 01:56:00, Er is opnieuw een schokkende video opgedoken van de executie van Russische krijgsgevangenen. Dit is geen in scène gezette video, met lijken die op één plaats liggen met hun gezichten ondersteboven, zoals in Boetsja. Het is een video van een echte krijgsgevangenenexecutie. Sommigen hadden hun handen achter hun rug gebonden, meerdere soldaten in de video zijn vermoord, schrijft Southfront.org.

Let op de hoeveelheid bloed rond de slachtoffers. Hebt u iets dergelijks gezien in geënsceneerde Oekraïense video’s over de situatie in Boetsja?

De nazi’s, aangemoedigd door de steun van het Westen, deinzen nergens voor terug, verbergen hun gezicht niet en scheppen op over hun misdaden.

Het incident vond plaats op 30 maart in de buurt van Irpen, tijdens de aangekondigde terugtrekking van de Russische troepen. De Russische terugtrekking was door het Kremlin bedoeld als een symbool van goede wil en bereidheid tot het onderhandelingsproces.
De terugtrekkende troepen werden daarvan op de hoogte gebracht. De hele wereld kan het resultaat waarnemen. De Oekraïense strijdkrachten hebben bevolkte gebieden beschoten, zowel tijdens de terugtocht van de Russen als nadat alle Russische eenheden vele kilometers ver waren. De SBU en nationalistische formaties zuiverden nederzettingen van burgers die met de Russen hadden gecollaboreerd. Op 3 april werden vermoorde burgers met witte armbanden op hun handen, die collaboratie met de Russen betekenden, doodgeschoten en doorgegeven als slachtoffers van de Russische bezetting. Het Westen steunde deze vervalsing met enthousiasme.

Wat de uitkomst van de oorlog ook moge zijn, Europa moet zich schrap zetten dat deze mensen, nazi’s met een gebroken psyche, naar Europese steden zullen komen. En zij zullen komen en respect en welvaart eisen. Zij zullen hun ideologie van superioriteit niet opgeven. Vandaag demonstreren zij het op hulpeloze krijgsgevangenen, morgen zullen de slachtoffers de doorsnee Europeaan zijn.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja Valse Vlag: Rusland stapt naar de VN-Veiligheidsraad wegens de Oekraïense gefingeerde oorlogsmisdaden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: