Het ware belang van de valse vlag van Boetsja: een verandering van het narratief

het-ware-belang-van-de-valse-vlag-van-boetsja:-een-verandering-van-het-narratief

07-04-22 08:39:00,

Dus, zoals door zo’n beetje iedereen voorspeld is, is de lang aangekondigde valse vlag gebeurd. Ja, ze was zeer slecht uitgevoerd, verknoeid eigenlijk, maar op een bepaalde manier maakt dit haar nog VEEL effectiever. Waarom? Het conditioneert het publiek van Zone A om kritiekloos elk sprookje te aanvaarden, hoe dom, onlogisch en anderszins ingaand tegen zowel het elementaire gezond verstand als de elementaire logica, schrijft Thesaker.is. In zekere zin is Boetsja eigenlijk MH-17 reloaded. Ja, ze lijken verschillend, maar in werkelijkheid zijn ze precies volgens hetzelfde model gebouwd. Het gaat ongeveer als volgt:

  • Rusland was/is aan de winnende hand, terwijl het kanonnenvoer van het Rijk van Haat en Leugens duidelijk verslagen werd/wordt.
  • De leiders van het Rijk van Haat en Leugen willen Rusland een even hoge prijs laten betalen voor het feit dat het de leiders van het Rijk van Haat en Leugen durfde te trotseren, en dus werd er snel een gruweldaad geregeld en urbi et orbi gepropageerd. En het werkte. Elke keer weer.
  • Om elk echt onderzoek te voorkomen, verkondigt het Rijk van Haat en Leugens ONMIDDELLIJK dat “die gemene Sneeuwnegers” het gedaan hebben, en verklaart dat dan tot “vanzelfsprekende, onbetwistbare algemene kennis”, en iedereen die vragen stelt, is dus een “Poetin-agent”. Ik denk dat de verliefdheid van het Westen op “diversiteit”, hoe obsceen grotesk ook, niet geldt voor ideeën, meningen of standpunten…

Deze eenvoudige handelingen hebben bewezen dat zij uiterst doeltreffend zijn om het grootste deel van Zone A in een Russofobe lynchmenigte te veranderen.

Kijk maar eens naar deze lijst van artikeltitels die ik net een paar minuten op RT zag: (u hoeft ze niet te lezen, ik som ze alleen maar op om “de stemming te zetten”, om het zo maar te zeggen)

Dat is nog maar de al gebruikelijke onzin,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: