The Unz Review: Sit Back and Watch Europe Commit Suicide, door Pepe Escobar

the-unz-review:-sit-back-and-watch-europe-commit-suicide,-door-pepe-escobar

07-04-22 04: 00: 00,

Het verbluffende schouwspel van de EU die in slow motion hara-kiri pleegt, is iets voor de eeuwigheid. Als een goedkope Kurosawa remake gaat de film eigenlijk over de door Empire of Lies tot ontploffing gebrachte afbraak van de EU, compleet met de daaropvolgende omleiding van een aantal belangrijke Russische grondstoffenexporten naar de VS ten koste van de Europeanen.

Het helpt om een 5e columnistische actrice strategisch geplaatst te hebben, in dit geval het verbluffend incompetente hoofd van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, met een gloednieuwe luidruchtige aankondiging van een extra sanctiepakket: Russische schepen verbannen uit EU-havens; wegtransportbedrijven uit Rusland en Wit-Rusland verboden de EU binnen te komen; geen kolenimport meer (ruim 4,4 miljard euro per jaar).

Dat vertaalt zich in de praktijk in het afschudden door het Rijk der Leugens van zijn rijkste â Westerse â klanten/puppets. Rusland is natuurlijk militair te machtig. Het Rijk heeft een aantal van zijn belangrijkste exportproducten hard nodig â vooral mineralen.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: