The Unz Review:ㅤThe Total War to Cancel Russia, door Pepe Escobar

the-unz-review:ㅤthe-total-war-to-cancel-russia,-door-pepe-escobar

09-04-22 04: 00: 00,

Grote delen van NATOstan zijn bijeengedreven om zich te gedragen als een Russofobische lynchmenigte. Geen afwijkende mening wordt getolereerd.

Het is inmiddels overduidelijk dat de neo-Orwelliaanse âTwee Minuten Haatâ Russofobische campagne, gelanceerd door het Rijk der Leugens na het begin van Operatie Z, in feite â24/7 Haatâ is.

Enorme delen van NATO-stan zijn samengedreven om zich te gedragen als een Russofobische lynch mob. Geen afwijkende mening wordt getolereerd. De volledige psyops heeft de facto het Rijk van de Leugens opgewaardeerd tot het Rijk van de Haat in een totale oorlog â hybride en anderszins â om Rusland te annuleren.

Haat, immers, heeft veel meer punch dan louter leugens, die nu in de richting van abjecte belachelijkheid gaan, zoals in U.S. inlichtingendiensten â toevlucht nemen tot â wat anders â leugens om de info oorlog tegen Rusland te bestrijden.

Als de propaganda overdrive dodelijk effectief is geweest onder de gezombificeerde Westerse massa â noem het een âwinstâ in de P.R.

” Lees verder op The Unz Review

%d bloggers liken dit: