Advocaten presenteren bewijs dat pandemie wordt gebruikt voor werelddictatuur

advocaten-presenteren-bewijs-dat-pandemie-wordt-gebruikt-voor-werelddictatuur

14-04- De informatie wordt gestaafd met officiële documenten van de regeringen en de genoemde organisaties. Hieronder volgt een voorbeeld van een officieel document van de Britse regering, waarin een officiële strategie wordt onthuld om het publiek psychologisch te manipuleren:

Download Grand Jury Evidence

Thet bewijs wordt gepresenteerd tijdens zes Grand Jury rechtszaken, die elk ongeveer zes uur duren. De lengte van deze procedures maakt het voor de meerderheid van het publiek moeilijk om deze informatie te ontvangen. Daarom maakt Stop World Control gemakkelijk te lezen samenvattingen van elke zes uur durende sessie, zodat deze uiterst belangrijke onthullingen een groter publiek kunnen bereiken. De eerste samenvatting is nu beschikbaar, en kan hieronder gratis worden gedownload.

Grand Jury Evidence 1

Als u de PDF niet kunt downloaden, kunt u ons een e-mail sturen ,
en wij zullen het u toesturen.

Attorneys & Judge

International lawyers and a judge present this evidence to the Grand Jury.

dr reiner fuellmich crimes against humanity

Attorney at Law
Dr. Reiner Fuellmich

Judge Rui Fonseca E Castro

judge
Rui Fonseca E Castro

attorney michael swinwood

ATTORNEY AT LAW
Michael W. Swinwood

Attorney at Law
Virginie de Araujo

attorney viviane fischer

ATTORNEY AT LAW
Viviane Fischer

ATTORNEY AT LAW
Nancy Ana Garner

Attorney at Law
Dexter L-J. Ryneveldt

ATTORNEY AT LAW
Deana Pollard-Sacks

ATTORNEY AT LAW
Tony Nikolic

Attorney at Law
Claire Deeks

ATTORNEY AT LAW
Dr. Renate Holzeisen

ATTORNEY AT LAW
Dipali Ojha

Human Rights Defenders

Tjaša Vuzem

Dr. Cristiane Grieb

Leslie Manukian

The allegation is that the world’s governments have come under the controlling influence of corrupt and criminal power structures.

Tde machtsstructuren spanden samen om een pandemie in scène te zetten die zij al jaren aan het plannen waren (klik om bewijs te zien). Daartoe creëerden zij opzettelijk massale paniek door middel van valse feitelijke beweringen en een sociaal gemanipuleerde psychologische operatie waarvan zij de boodschappen overbrachten via de media. Het doel van deze massapaniek was de bevolking over te halen in te stemmen met experimentele zogenaamde “vaccinaties” (wat ze niet zijn). Het is bewezen dat deze noch effectief noch veilig zijn, maar uiterst gevaarlijk en zelfs dodelijk.

Download het Vaccine Death Report om wetenschappelijke gegevens te zien die aantonen hoe miljoenen zijn gestorven door de covid injecties en honderden miljoenen ernstige bijwerkingen hebben, vaak blijvend invalide voor de slachtoffers.

cover vaccine death report

Grand Jury Investigation

The purpose of the investigation is twofold: 1) It serves as a model proceeding to secure indictments against some of the criminally and civilly Deze agenda is al lang gepland – de uiteindelijk mislukte voorloper ervan was de varkensgriep 12 jaren geleden – en hij is bekokstoofd door een groep superrijke psychopathische en sociopathische mensen die mensen tegelijkertijd haten en vrezen, geen empathie hebben en gedreven worden door de wens om volledige controle te krijgen over ons allemaal, de mensen van de wereld.

Maar al deze (geen “alternatieve” behandelingsmethoden – maar echte behandelingsmethoden) werden verboden door degenen die het mom van deze pandemie gebruikten om hun uiteindelijke doel te bevorderen, namelijk om iedereen de (zoals we in deze procedure zullen aantonen) niet alleen ineffectieve maar ook uiterst gevaarlijke – ja, dodelijke – experimentele injecties te laten krijgen.

De volgende korte documentaire laat een schokkend voorbeeld zien van hoe een succesvolle behandeling voor COVID-

TDezelfde mensen die twaalf jaar geleden van de Mexicaanse griep, die uiteindelijk een milde griep bleek te zijn, een pandemie hebben gemaakt (door eerst de definitie van wat een pandemie is te veranderen en vervolgens paniek te zaaien), hebben deze Corona-pandemie gecreëerd. De varkensgriep was hun eerste echte poging om een pandemie te creëren. En net zoals een van de doelen toen was om onze aandacht af te leiden van de flagrante frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie (beter bekend als de financiële maffia), die zichtbaar waren geworden door de Lehman crisis – is dit ook nu een van hun belangrijkste doelen van deze corona pandemie.

In deze eye-opening documentaire komen verschillende journalisten en media experts aan het woord, die toegeven hoe de nieuws media wordt gebruikt om een pandemie te orchestreren, en het publiek te manipuleren.

Now, als we toen tijdens de Lehman-crisis beter hadden gekeken, in plaats van blindelings te geloven in de beloften van onze regering dat de daders van die financiële misdrijven aansprakelijk zouden worden gesteld, hadden we onze staatskassen decennialang geplunderd en leeggeplunderd, en hadden we gezien dat onze regeringen onze regeringen niet meer zijn. Zij zijn veeleer overgenomen door de andere partij via hun belangrijkste platform, het Wereld Economisch Forum, dat al op begonnen was met het creëren van hun eigen wereldleiders via hun Young Global Leaders Program; twee van de eerste afgestudeerden waren Angela Merkel en Bill Gates. En we zouden toen al begrepen hebben, wat we u nu via deze procedure zullen laten zien.

Deze financiële misdaden werden niet aangevochten door onze politici, omdat zij degenen die ze plegen helpen en aanzetten – en van deze misdaden profiteren.

UUiteindelijk zullen we u, de jury, echter laten zien dat het belangrijkste doel van de andere kant is om volledige controle over ons allemaal te krijgen. Dit betekent de voltooiing van hun plundering en roof door het opzettelijk vernietigen van onze kleine en middelgrote bedrijven, detailhandelszaken, hotels en restaurants, zodat platforms zoals Amazon het kunnen overnemen.

Regeringen zijn overgenomen door het Wereld Economisch Forum. Hun doel is volledige controle over ons allen te krijgen.

TDit impliceert bevolkingsbeheersing, waarvoor volgens hen zowel een massale vermindering van de bevolking als het manipuleren van het DNA van de overblijvende bevolking met behulp van bijvoorbeeld mRNA-experimentele injecties nodig is.

Deze onthullende documentaire met Dr. Carrie Madej onthult hoe vaccins worden gebruikt om het menselijk DNA te veranderen, en het proces van trans-humanisme te starten, waar mensen zullen opgaan in de technologie. Als gevolg daarvan zullen mensen volledig worden gecontroleerd door middel van kunstmatige intelligentie en bewakingstechnologieën.

BMaar het vereist volgens hen ook de opzettelijke vernietiging van de democratie, van de rechtsstaat en van onze grondwetten door middel van chaos, zodat we uiteindelijk zullen instemmen met 1) het verlies van onze nationale en culturele identiteit en in plaats daarvan een één wereldregering aanvaarden onder de VN (Verenigde Naties), die nu onder de volledige controle staat van deze spelers en hun World Economic Forum; 2) digitale paspoorten, waarbij elke beweging wordt gevolgd en gecontroleerd; en 3) één digitale munteenheid, die we alleen zullen kunnen ontvangen van één wereldbank – die van hen, natuurlijk.

Aan het eind van de zaak, en nadat u al het bewijs hebt gehoord, zijn we ervan overtuigd dat u aanklachten zult aanbevelen tegen alle zes vermeende boegbeeldverdachten:

Christian Drosten van Duitsland, Anthony Fauci van de Verenigde Staten, Tedros van de Wereldgezondheidsorganisatie, Bill Gates, BlackRock en Pfizer.

Dames en heren, deze zaak gaat over een lang geplande agenda van een groep ultra-rijken en hun financiële maffia, gevestigd in de stad Londen en op Wall Street, om een pseudo-pandemie te gebruiken als het mom waarachter zij – terwijl onze aandacht op de pandemie is gericht – hun decennialange pogingen trachten te voltooien om volledige controle over ons allen te krijgen.

MONOPOLY
Who Owns The World?

The documentary MONOPOLY is considered one of the best documentaries of all time, and a must see for all of humanity. Het onthult hoe alle grote bedrijven, industrieën, media en regeringen in handen zijn van een handjevol mensen. Door hun buitensporige rijkdom en macht zijn zij in staat de hele wereld te controleren, buiten het bewustzijn van het grote publiek.

TEr zijn talrijke platforms waarop deze groep heeft vergaderd en deze agenda heeft besproken. But the most important one is that of the World Economic Forum, which was invented in 1971 by then 33-year-old Klaus Schwab. De leden zijn 1000 wereldwijde ondernemingen met een jaaromzet van ten minste 5 miljard dollar, alsmede politici, vertegenwoordigers van de media, wetenschappers en andere zogenaamde prominente persoonlijkheden. Zij komen één keer per jaar bijeen in Davos, maar er zijn nog meer van dergelijke bijeenkomsten, bijvoorbeeld in China.

Sinds 1992 hebben zij hun eigen groep van politieke leiders voor de wereld in het leven geroepen en aan ons voorgesteld.

Among the first graduates, as I mentioned before, were Angela Merkel and Bill Gates in 1992. Andere voorbeelden zijn Sebastian Kurz, (tot voor kort) bondskanselier van Oostenrijk; Justin Trudeau, premier van Canada; Jacinda Ardern, premier van Nieuw-Zeeland; Emmanuel Macron, president van Frankrijk, en vele, vele anderen.

Deze groep, die nu de Davos Clique wordt genoemd, is openlijk (de publicatie ‘The Great Reset’ van Klaus Schwab is een van de belangrijkste bronnen voor deze informatie) bezig met het promoten van het verschuiven van de bezittingen van de wereld naar deze groep superrijken, zodat in 2030 de gewone mensen ‘niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn’, zoals het daar expliciet staat, onder de Eén Wereld Regering, met een digitale munteenheid die ons door hun Eén Wereld Bank wordt aangereikt.

The Davos Clique promotes the shifting of the world’s assets to this group of super rich people, so that in 2030 ordinary people will ‘own nothing and be happy’. Zij bevorderen ook de vermindering van de wereldbevolking en de manipulatie van het menselijk DNA. Uiteindelijk willen zij de invoering van een wereldregering onder de VN.

TZij bevorderen ook openlijk, in nauwe samenwerking met mensen als de vermeende verdachte Bill Gates, de Rockefellers en anderen, de drastische vermindering van de wereldbevolking en de manipulatie van het DNA van de overblijvende bevolking tot aan het transhumanisme toe.

Hun belangrijkste doel is echter de gecontroleerde (door hen natuurlijk) implosie van het volledig geplunderde financiële systeem en gelijktijdige invoering van een digitale munt, uitgegeven door één (door hen gecontroleerde) wereldbank, en net zo belangrijk, de invoering van een wereldregering onder de VN, die in 2019 volledig onder hun controle is gekomen.

Daartoe hebben zij ten minste sinds het voorjaar van 2001 concrete plannen gemaakt voor deze coronapandemie – met Operatie Donkere Winter, gevolgd door een andere dergelijke repetitie, de Lockstep-oefening van de Rockefeller Foundation in 2010. And finally, Event 201 in October of 2019 in New York, sponsored by the Johns Hopkins Centre for Health Security, the Rockefeller Foundation, the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation.

En zij zullen ons laten zien hoe deze agenda al minstens 20 jaar gepland is, beginnend met Operatie Donkere Winter in 2001 en zo’n tien jaar later, het Lockstep scenario door de Rockefeller Foundation, eindigend met de jurk rehea

Uiteindelijk zullen zij uitleggen hoe zij, toen er geen gevallen waren waarin zij een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang moesten afkondigen, gevallen hebben gecreëerd door beklaagde Drosten het verhaal te laten verzinnen van asymptomatische infecties (die niet bestaan) en hoe deze PCR-test door massale screening van volkomen gezonde mensen de besmette personen kan opsporen. Dit is een leugen, zoals we zullen aantonen.

Zij beweerden ten onrechte hoe deze PCR-test besmette mensen kan opsporen – door massale screening van volkomen gezonde mensen.

We zullen verder gaan met de volgende groep van getuigen:

 • Dr. Wolfgang Wodarg, ervaren longarts en voormalig lid van de Duitse Bondsdag en de Raad van Europa, die erin slaagde de eerste poging van de tegenpartij tot een pandemie – de Mexicaanse griep van twaalf jaar geleden – als een milde griep te ontmaskeren
 • Professor Ulrike Kammerer, biologe van de universiteit van Wurzburg
 • Dr. Mike Yeadon, voormalig vice-president van Pfizer Zij zullen aantonen dat het virus niet gevaarlijker is dan de gewone griep; dat de PCR-test ons niets kan vertellen over infecties – maar wel de enige basis is voor alle anticoronamaatregelen, inclusief de ultieme maatregel, de zogenaamde “vaccins”; en dat de zogenaamde vaccins niet alleen ondoeltreffend, maar ook uiterst gevaarlijk zijn.

u Er was nergens oversterfte tot de experimentele injecties begonnen. Er waren zelfs nog geen gevallen in het begin 2020.

Zij hadden echter gevallen nodig om een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang af te kondigen, aangezien dit de enige basis was waarop het mogelijk zou zijn (volgens hun eigen verzonnen regels, waarmee alle regeringen van de lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie hadden ingestemd) om ongeteste nieuwe geneesmiddelen – de experimentele injecties – op mensen te gebruiken. Na een eerste mislukte poging om deze noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang af te kondigen omdat er geen gevallen waren, probeerden zij het eind januari van 2020 opnieuw nadat zij gevallen hadden gecreëerd met behulp van die nu beruchte Drosten PCR-test en kondigden twee weken later deze noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang aan.

En in plaats daarvan, een mandaat van behandelingen die nu moeten worden beschouwd als ernstige medische wanpraktijken: intubatie, remdesivir, en midazolam.

John O’Looney zal uitleggen hoe hij eerst de beweringen van de andere kant over een pandemie geloofde, en zelfs de BBC hielp bij het doordrukken van hun paniekpropaganda, tot hij zich realiseerde hoe, onder het mom van de pandemie, mensen opzettelijk werden gedood.

Mass Murder by Government

Watch the shocking eye-witness account of funeral director O’Looney who observed mass murder and fraud committed by the British government.

We will then call the next group of experts, including:

 • Professor Alexandra Henrion-Caude from France
 • Dr. Mike Yeadon, former Pfizer VP
 • Professor Sucharit Bhakdi from Germany
 • Dr. Vanessa Sc

  Dr. Mike Yeadon zal ons vertellen hoe een groep wetenschappers zelfs concreet bewijs heeft gevonden dat de makers van de vaccins experimenteren met dodelijke doseringen, om te zien hoe de dodelijke bijwerkingen zo gemanipuleerd kunnen worden dat de bevolking niet meteen doorheeft wat er gebeurt.

  De volgende groep deskundigen zal ons uitleggen hoe het zover heeft kunnen komen. Deze groep bestaat uit professor Mattias Desmet uit België, Dr. Ariane Bilheran uit Frankrijk, Meredith Miller uit de VS, professor Harald Walach uit Duitsland, en Stefan Cohen, medewerker van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken.

  Deze deskundigen zullen met ons doornemen hoe de andere kant, na de noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang te hebben vastgesteld, ons in snel tempo liet kennismaken met de lockdown, de onzinnige en gevaarlijke maskermandaten en de zeer schadelijke, zowel fysiek als psychologisch, sociale distantiëring, totdat zij bij hun uiteindelijke doel aankwamen – de ineffectieve, gevaarlijke en zelfs dodelijke injecties.

Dit alles was mogelijk door een gigantische psychologische operatie via de mainstream media en onze politici – beide eigendom van de andere kant.

Aen zij zullen ons in detail uitleggen hoe onze instemming met dit alles mogelijk werd gemaakt door een gigantische psychologische operatie wh Meedogenloze propaganda.

Deze geanimeerde presentatie legt uit hoe een wereldwijd netwerk van criminelen in staat was een wereldwijde pandemie te orkestreren.

TDe volgende groep deskundigen bestaat uit Leslie Manukian, voormalig investeringsbankier uit de VS; Naomi Wolfe, journaliste en schrijfster uit de VS; Ernst Wolff, Duits econoom; Professor Christian Kreiss, Duits econoom; Professor Holger Reichel, Duits econoom; en Marcus Kroll, Duits econoom.

In dit deel van het betoog zullen deze deskundigen ons tot in detail uitleggen hoe onze economieën opzettelijk worden vernietigd en hoe de andere kant werkt aan een gecontroleerde crash van het financiële systeem, zowel om weg te komen met de misdaden die ze de afgelopen decennia al hebben begaan – het plunderen en leegplunderen van onze staatskassen tot er niets meer over is – als om één wereldbank en digitale valuta plus digitaal paspoort in te voeren.

Tot de laatste groep deskundigen behoren Matthew Ehret, een onderzoeksjournalist uit Canada, Vera Sharav, een overlevende van de Holocaust, Ilana Rachel Daniel uit Israël, Rabbi Smith uit New York, Patrick Wood, een deskundige op het gebied van technocratie uit de VS, en Avital Livny, een journaliste uit Israël.

Een belangrijk onderdeel van de agenda heeft te maken met het terugdringen van de wereldbevolking.

TIn dit laatste deel van het onderzoek zullen deze deskundigen ons vertellen hoe een belangrijk deel van de agenda van de andere kant te maken heeft met bevolkingsbeperking – of liever, eugenetica. Na de Tweede Wereldoorlog had eugenetica een slechte naam, volgens Julian Huxley, die de UNESCO oprichtte. Maar hij en de zeer grote groep mensen die het idee van de eugenetica steunden, zouden spoedig hun inspanningen in die richting kunnen voortzetten, zo verklaarde hij openlijk. De parallellen tussen wat toen – 80 jaar geleden – gebeurde en wat nu gebeurt, mogen niet uit het oog worden verloren. Vera Sharaf will remind us of this.

After you have heard all the evidence, we have no doubt that you will recommend indictments against all our putative defendants for crimes against humanity.

DAY 1

Deze Britse elite breidt hun hand van invloed en controle uit naar de regeringen, gezondheidsorganisaties, media en industrieën van elke natie in de wereld.

Hun belangrijkste strategie is mind control, aangezien zij ernaar streven om volledig te domineren wat de wereldbevolking denkt, gelooft en doet.

Voormalige adviseurs van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties onthullen hoe de WHO is opgezet als een effectieve één wereldregering. Het enige wat zij hoeven te doen is een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang af te kondigen, en zij kunnen alle rechten en vrijheden van de gehele wereldbevolking in beslag nemen. Een dergelijke noodsituatie kan gemakkelijk worden gefabriceerd met behulp van frauduleuze diagnoses, zoals de volstrekt onbetrouwbare PCR-test die de echte medische diagnose vervangt.

De WHO wordt volledig geleid door particuliere entiteiten, wat betekent dat particulieren nu in staat zijn om de hele wereld te regeren, via de WHO, waardoor in feite alle beginselen van democratie worden afgeschaft.

Een voormalig officier van de Britse Royal Navy en een voormalig regeringsadviseur bij het Ministerie van Volksgezondheid voor de Britse regering onthullen documenten die laten zien hoe psychologische technieken worden gebruikt om de bevolking te hypnotiseren en angst te zaaien, om zo hun gedrag te veranderen. Zij laten ook zien hoe financiële entiteiten uit de City van Londen ‘change agents’ sturen naar regeringen, media, onderwijs en gezondheidsinstellingen over de hele wereld, om hun heerschappij te vestigen, door middel van psychologische manipulatie.

Dit alles maakt deel uit van een plan voor wereldheerschappij, dat altijd al de kern is geweest van de City of London, oftewel de Britse elite. Zij werken samen met andere elite groepen, uit Duitsland, Italië, etc. om hun doelen te bereiken.

Uiteindelijk is de agenda om de opgelegde injecties te gebruiken om het menselijk DNA te veranderen en een nieuw model van mensen te creëren, dat perfect zal gehoorzamen.

Dit helpt enorm om de belangrijke informatie beter te absorberen, en zorgt ook voor een efficiëntere verspreiding van deze kritieke feiten. Niet veel mensen kunnen een zes uur durende video bekijken, maar iedereen kan een blik werpen op een PDF en de essentie van de gepresenteerde informatie begrijpen.

Grand Jury Evidence 1

Zodra de mensen weten wat er aan de hand is, houden ze op te gehoorzamen, en dat is het einde van de agenda van deze criminelen. Gebruik de deel knoppen aan de zijkant of onderkant van deze pagina, of kopieer en plak deze url op uw social media platforms:

https://www.stopworldcontrol.com/jury

Stuur het naar wetshandhavers, school- en ziekenhuisdirecteuren, artsen en verpleegkundigen, leraren en predikanten, burgemeesters en gouverneurs. Stuur ze deze url:

https://www.stopworldcontrol.com/jury

These cannot be censored and are a powerful way to reach many people with the truth.

stay informed( Je zult geïnformeerd worden over wat er gaande is in onze wereld, zodat je je leven en vrijheid kunt verdedigen. Je zult ook aangemoedigd en gesterkt worden met updates over hoe de wereldwijde vrijheidsbeweging groeit en groot succes boekt.

support freedom

We can’t fight this global war alone In tegenstelling tot de criminele media, worden wij niet gesteund door miljardairs. Wij zijn afhankelijk van goede mensen die onze strijd voor de vrijheid van de mensheid waarderen. Sluit u alstublieft aan bij onze krachten en doe een donatie. Together we can do the impossible!

Sign up to stay informed!

%d bloggers liken dit: