De zaak Assange ontkracht Amerikaanse kritiek op Rusland: Notes From The Edge Of The Narrative Matrix

de-zaak-assange-ontkracht-amerikaanse-kritiek-op-rusland:-notes-from-the-edge-of-the-narrative-matrix

14-04-22 12: 28: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Als je het nieuws over Oekraïne hebt gevolgd maar nog steeds niet begrijpt dat het de meest agressief narratief geleide en psyop-intensieve oorlog in de menselijke geschiedenis is, is er een 100 procent kans dat je valse dingen gelooft over wat daar gebeurt.

Het is niet de vraag of de VS een rol heeft gespeeld bij de verwijdering van Imran Khan maar hoe en in welke mate.

We staan op het punt een rechter te zien tekenen voor de uitlevering van Julian Assange aan de Verenigde Staten voor het blootleggen van de oorlogsmisdaden van het imperium, terwijl datzelfde imperium ons allemaal in het gezicht blaast met een ongekende oorlogspropagandacampagne over het redden van de vrijheid en democratie van Oekraïne.

“Rusland moet ter verantwoording worden geroepen voor zijn oorlogsmisdaden,” zei het imperium terwijl het een journalist gevangen zette omdat hij probeerde het imperium ter verantwoording te roepen voor oorlogsmisdaden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: