Hoe Oekraïense schoolboeken jonge kinderen leren Russen te haten

hoe-oekraiense-schoolboeken-jonge-kinderen-leren-russen-te-haten

14-04-22 12: 55: 00,

Het front van de psychologische oorlogsvoering in Oekraïne werd decennia geleden geopend, maar het verdraaien van de geschiedenis werd een belangrijke strategie na de Maidan-coup 2014. Westerse adviseurs verdeelden hun budgetten op vele manieren. Voorlichtingsstrategieën gericht op kinderen werden een speerpunt van hun werk, ongeacht de schade die zij toebrengen aan de psyche van kinderen.

Onoverwinnelijke mieren” van Larisa Nitsoy is een nationale bestseller – een kleurrijk boek met goede druk en gedrukt op papier van hoge kwaliteit dat het verhaal vertelt van een “onoverwinnelijke mier”. Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf vijf jaar.

How Ukraine Textbooks Teach Young Children to Hate Russians 2Omslag van ‘Onoverwinnelijke mieren’ – een boek van kinderboekenschrijfster Larisa Nitsoy. © Foto

Het boek gaat over een gemeenschap van mieren die leefden, werkten en geen verdriet kenden voordat ze werden aangevallen door een naburige kolonie van insecten die eerder broederlijke genegenheid hadden gezworen. De buren vielen het mierennest aan, vernietigden het en vernietigden zo hun gelukkige leven.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: