NachDenkSeiten:ㅤHet opmerkelijkste en slechtste commentaar van de laatste 8 dagen komt van de EU-minister van Buitenlandse Zaken

nachdenkseiten:ㅤhet-opmerkelijkste-en-slechtste-commentaar-van-de-laatste-8-dagen-komt-van-de-eu-minister-van-buitenlandse-zaken

14-04-22 12: 50: 00,

In deze hoedanigheid is de zogenaamde EU-vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken Josep Borrell. Hij spreekt voor ons burgers in de EU, of we dat nu leuk vinden of niet. Op 09.04.2022 werd gemeld hier als elders dat de oorlog in Oekraïne beslist zou worden in de strijd om de Donbass. Hij riep de lidstaten van de EU op wapens te leveren aan Oekraïne. Dus, net als onze Duitse minister van Buitenlandse Zaken, is de minister van Buitenlandse Zaken van de EU niet op weg om een staakt-het-vuren of vredesonderhandelingen te beginnen. Dat zou zijn werk zijn. Maar hij moedigt de mensen aan zich goed te wapenen voor de strijd. Ook Poetin pleit ervoor de strijd te beslissen. Het minste wat wij voor u kunnen doen, aldus Borrell, die zich richtte tot de Oekraïense president en in aanwezigheid was van de voorzitter van de Commissie van de EU, is het leveren van wapens. – Zijn we allemaal gek geworden!!! Hoe kan iemand in de 21. Century weddenschap op een militair gevecht? Albrecht Müller.

Ik wilde de aandacht vestigen op dit proces,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: