Ondermijnt de wakkere culturele agenda van vakbondsleiders de steun voor vakbonden?

ondermijnt-de-wakkere-culturele-agenda-van-vakbondsleiders-de-steun-voor-vakbonden?

14-04-22 03: 51: 00, Buena Park, CA, maandag, april 11, 2022 – Vakbondsorganisator beantwoordt vragen als Zuid-Californische kruidenierarbeiders stemmen om een vakbondscontract goed te keuren bij UFCW Local 324. (Robert Gauthier/Los Angeles Times via Getty Images)

OPMERKING VAN GLENN GREENWALD: Zoals het geval is met alle freelance artikelen van Outside Voices die we hier publiceren, redigeren en controleren we de inhoud op feitelijke juistheid, maar onze publicatie van een artikel of opiniestuk betekent niet noodzakelijkerwijs dat we het eens zijn met alle of zelfs maar een deel van de standpunten van de schrijver, die hier redactionele vrijheid geniet. Het doel van onze Outside Voices pagina is om een platform te bieden voor verslaggeving en analyse van hoge kwaliteit die ontbreekt binnen de poorten van de bedrijfsjournalistiek, en om ervoor te zorgen dat goed geïnformeerde, onafhankelijke verslaggevers en commentatoren een platform hebben om gehoord te worden.

Door Batya Ungar-Sargon

Doug Tansy beleeft de Amerikaanse Droom.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: